maandag 9 juli 2007

Garden Angel
Deze spread heb ik gemaakt tijdens een secret scraplift van het scrapbookforum. Iemand kiest een LO die zij wil liften. Vervolgens maakt ze van haar gelifte LO een foto en stuurt die weer door. Als je die LO ontvangt, maak je er jouw versie van. Die mail je vervolgens weer door naar de volgende van je groep die dan hetzelfde doet. Zo krijg je verschillende liften van 1 origineel....

Voor deze spread heb ik het volgende materiaal gebruikt: chatterboxpapier van de collectie "Chateau": Chateau Bias Plaid, Hammock Stripe, Vase Bouquet, Maedow Lark en Light tapestry. Het groene papier bevindt zich op de achterkant van het Chateau Bias Plaid.
De titel is gemaakt van chocoladebruin cardstock; lettertype: Basic Grey monogrammen die ik heb overgetrokken en uitgeknipt.
De foto's en de titel heb ik extra geaccentueerd met een witte gelpen:de Pentel K230. De zijkanten van de spread zijn bewerkt met chestnut cat's eye.
Overige embellishments: bloemen van Prima Flowers Marketing; uitgeknipte bloemen van Chatterbox-papier collectie "Chateau" (=Persian Floral); een witte brad van Queen &CO, kant (fourniturenwinkel); kaartje voor journaling is van 7 gypsies; de pijl en het bloempje in de titel zijn overgetrokken van BG chipboard hardware.

Geen opmerkingen: