maandag 28 april 2008

Winkelen in Heesch

Geweldig om in de nieuwe, grotere winkel rond te snuffelen. Ik was er al lang niet meer geweest. Jammer genoeg hadden ze hetgene waar ik voor kwam niet meer (grote cirkelpons en mooie clearstamps van Autumn leaves die ik in gedachten had). Dat mocht de pret niet drukken: heb heerlijk langs alle schappen gelopen en mijn ogen uitgekeken. Geen patterned paper gekocht, want daar kom ik momenteel in om ;), maar wel dit:
Dit prachtige papier in allerlei vormen, die-cut sheets van Nicole Hinrichs (die je als basis kunt gebruiken voor leuke miniboekjes waar de letters uitspringen (LOVE, BABY), veeeeeeel knoopjes van Foof-a-laa (mijn nr. 1 favoriet;) ) een scalloped journal mal van The Crafters Workshop, phototurns, en niet te vergeten de Build-a-Frame-clearstamp-kit van Prima Marketing.
In de laatste CMF stond een voorbeeld van die clearstamps van Prima die je mooi kunt gebruiken om doosjes te pimpen.(Geen idee waar ik het over heb? Kijk dan hier: http://www.creatiefmetfotos.nl/index.php?id=23,37,0,0,1,0&tijdschriftnummerID=75 en blader gauw naar blz. 8) En laat ik nu nog een berg kale doosjes hebben liggen....Gaat helemaal goedkomen dus ;) Ben erg blij met mijn aankopen.

Geen opmerkingen: